Tuesday, March 29, 2011

hehe!! chinta baruw

….…x sangka ku dah pat terima ngan lupakkan pa’an lam masa yg singkat…p ku akui kuw ng gk maseh syg ngan nya…p ku pat trimak mun nya dah org baru lam idupnya…hehehe..keyh2 dah x mok gk cita2 pasal pa’an tok…kuw dah dha pengganti nya…namanya isham ..hehehe…bok brapa ari kapel ku dah mula sa sayng ngan nya…x mcm ngn ex2 lain susah ku nak syg ngn c daknya…huhu..Ae…hmmm mun mok tauk ngan lebih gk sal mk 2 follow blog eiyra ngan eiysam.....hope mk 2 pat kekal pei bila2..maybe nya adlah yg takhir tyme gk study tok!!....tyme tok eiyra dah x mok ingat ngan biak nma pa'an gk...dah x da tmpat gk untknya...maybe eiyra ngan pa'an bgs jadi kwan jak...huhu


-----> mr..blog..!! eiyra cdeh glak2 tyme tok..
~ eiyra dah ptus dgn esam...
~tak sngkakn ...hbgn eiyra ngan esam bthan tuk sebulan je!!
~eiyra syg glak2 ngan nya.............
~errmmm...cdeh nye...^^ eiyra dah jnji x mok kapel ngan org lain gk paz tok.....eiyra kan ttp syg ngan nya...huhu


hurmm..k lha mr. blog...eiyra cdeh glak2 tok..x tauk pa mok d pdah gk!!
hnya mr.blog tmpat eiyra mok che cite2...kan??
huhuhu!! bye..bye...luv u mr. blog..
~

Friday, March 18, 2011

akue break ngan pa'an....!!



haha...lmak dah ku x tlis kat blog!!! semenjak ku break ngan pa'an tok,x da mood ku mok tlis kat blog kar,on9 kha..!! hurmm...apa2 pun ku trimak ngan at yg tbuka ku dah x da gk ngan nya....!! apa2pun ng mk 2 x da jodoh kali....mlaz ku gk mok lalek...although aku syg glak2 ngan nya....nya bnyak ngajar aku lam cintan cintun tok...wahaha...!! .....sorry arh cpa ex2 ku b4 c pa'an....hurmmm!!! thanks a lot....paz break ngan nya ku bruk tauk rasa skt nya ptuz ngan org yg kita syg...ermmm....x pa lha ...hehehe.....!!!! p ku x pnah lpak knangan mk 2....hurmmm!!! ng knangan plg terindah lah.........mi2 ( biak international lodge) kau jaga nya bait2 arh...!! boh biar org rmpas nya dari kau cm ko rmpas nya dari aku bha...!! hehehe....kow dah dpt nya soo...kow bsyukur lha atas nikmat yha...thanks jwak slamak tok    kow dah berusaha semmpu kau utk ngambik nya dari aku..!! ! wlaupun cara kow yha mnyakitkan plbgai pihak terutama mk 2....mun nya lyan kow cm dolok boh kow nyalah ku gk...!! coz ku dah lpaskan nya utk kau bha.....ku tauk nya dolok bncik glak nagn kau p nk2k x tauk lha ...besa lha kow nak RATU PENGAYAT SEDUNIA...haha...sorry jwak mun word kuw tok ksar...p trimak jak lha...crita bena bha.....hope kow bhagia ngan nya...p ku nak mdah ku tox gk cyg glak2 ngan nya....hehehe.....pa'an boh kcik at ku nganok pminat setia kau keyh!!! dah lha lak tlis gk.....ku gk emosi tok..lak kin trok mi2 knak leh aku.!!


Klha chow!!!!!!..